2012-06-25

I love Pinterest!


Jag har alltid mängder gör-det-själv idéer på lager i mitt huvud. Jag tycker att de är alldeles för många med tanke på hur lite tid jag har att genomföra dem. Och så har jag dessutom upptäckt Pinterest. Där fullkomligt kryllar det av beskrivningar på gör-det-själv-projekt. Och jag älskar det! Fördelen är att det även finns enkla projekt som tar relativt lite tid att genomföra. Som det här armbandet till exempel. 10 minuter, och så var det klart!

Följ mig gärna på Pinterest! Där heter jag Corliann.

2012-06-18

Välkommen hem till mig!



I min hemkommun anordnas något som kallas "Konstvågen". Det är konstnärer, konsthantverkare och slöjdare som under en helg i augusti öppnar sina hem eller ateljéer för besökare och visar sina verk.

I år ska jag vara med! Så om du befinner dig i Göteborgsområdet är du välkommen hem till mig. Konstvågen pågår 4-5 augusti och har öppet kl 10-18 båda dagarna.

2012-06-17

Hello sunshine!

Nya posters! Hello sunhine och Goodnight moonlight. Just nu säger jag gärna det förstnämnda och hoppas på en lång och solrik sommar. Dessa hittar du hos Signerat.

2012-06-16

Egoboost #5



Under hösten 2010 fick jag en förfrågan om presslån från Family Living. Jag skickade lycklig in min gröna fiskargubbe. Under ett halvårstid bläddrade jag spänd igenom tidningen så fort den kom i brevlådan. Sedan förstod jag att den inte hade använts. Men jag hade fel! I senaste numret kan du se honom, min Harald!

Sommar, sommar, sommar...


Nu har sonen slutat i förskolan för terminen och det har vi firat med traditionsenlig sommarlovstårta. Hela familjen kommer att vara ledig ända fram till oktober! Och eftersom jag är föräldraledig kommer min sommar att pågå så länge som vädret tillåter. Förhoppningsvis kommer ni att märka av vår långa sommarledighet här. Att jag får lite tid till skapande och bloggande.

2012-06-15

Massa mössor



Dessa gjorde jag för ett tag sedan till de då nyfödda Frank, Gustav och Olle. Nu är pojkarna ett år gamla och behöver inte längre ha på sig dem. För nu kommer sommaren!