2010-10-04

Vill du ha en ny vän?

Nu finns Britta, Sigvard och Arne till försäljning på Signerat.se

Måla, tapetsera, lägga golv mm mm


Nu är dockhusrenoveringen i full gång. Än så länge har jag målat vita väggar (0502-Y) i de flesta rum, tapetserat barnrummet (Kids dotty - Ferm living) och det som ska bli kök/allrum (Petits Fours 397036) samt lagt in nytt golv i barnrummet (själhäftande plastfilm - träimitation).

2010-10-03

Jannes kompis


Katten Janne såldes via Signerat. Nu har jag sytt ytterligare en i detta underbara gröna återvunna tyg. Och jag har redan gett bort den. Så jag tror att jag snart ska sy en till mig själv.

Smyckestillverkning


Smyckesverkstaden är i full gång. Det är riktigt kul. Jag gör själva knappen, limmar på öronstiftet och klär baksidan med läder. Jag ska även beställa smyckeslappar att fästa de färdiga örhängena på. Sedan ska jag bara hitta återförsäljare...

2010-10-02

Mini-hus-fix


I snart två års tid har vi fixat och donat här hemma i vårt nybyggda hus. Nu är det dags för en mer greppbar renovering. Jag har rotat fram mitt gamla dockhus på mina föräldrars vind och nu är det dags att snygga till det. Jag har länge drömt om att få använda det och nu är min son äntligen tillräckligt gammal för att vara intresserad.

Ni ska få följa med på renoveringsresan. Så här såg det ut när jag hämtade ner det från vinden.