2010-07-30

Inredningsdetaljer#4


Ett av mina senaste inredningsinköp är dessa underbara fåglar/nyckelringar. De hänger i vår hall och håller ordning på våra bilnycklar. De är köpta på Designtorget och görs av Qualy. Jag tycker om flera av deras produkter, men just nu nöjer jag mig med fåglarna.

2010-07-29

En ren stöld


En av mina favoritbloggar är Diy or die. Tiger Hellström bloggar och tipsar om bra gör-det-själv-pyssel. Denna halsbandsidé har jag snott av henne, som i sin tur har hänvisar idén till Very purple person . Halsbanden var så fina och de verkade så enkla att tillverka. Jag testade, och här kan ni se resultatet. Det var mycket riktigt enkelt och jag är dessutom nöjd med resultatet. Det kommer säkert att bli fler så småningom.

2010-07-26

Inredningsdetaljer#3


Ett av mina bästa loppisfynd! Jag hittade stolen i vår lokala second hand-butik och blev kär direkt. Jag älskar den gröna färgen och formen. Jag tror att den kostade ett par hundra och skicket är mycket bra, förutom en liten skavning på tyget på stolens armstöd. Jag använder den i mitt kontor där jag syr.

2010-07-21

Inredningsdetaljer#2


Näst ut i "Inredningsdetaljer" är min sons barnbord, stolar och tillbehör. Möblerna är från IKEA och målade av mig. På bordet står ett Babellfat från Koziol och på det finns bakverk från Bombadill. Jag blir serverad kaffe och bulle vid bordet ibland och det har även hänt att vi har ätit riktig mat där.

2010-07-15

Inredningsdetaljer#1


Jag har tänkt att regelbundet visa detaljer ur mitt hem som jag är extra nöjd med. Först ut blir mina Pantonemuggar. Jag hittade två av dem i London Graphic Center. En fantastisk affär som jag hittade av en slump i Covent garden när jag hälsade på min bror som bodde i London ett par år. London Graphic Center är fylld av bland annat papper, block, färg och inte minst mängder utav pennor. Jag älskar pennor! Dessutom fanns dessa underbara muggar och jag köpte två gröna.

När jag kom tillbaka hem googlade jag efter muggarna och upptäckte att de även fanns i orange, orange 21 c, vilket är en av mina favoritfärger. Jag höll ögonen öppna överallt och hittade tillslut den orangea muggen i Aalborg under en Danmarkssemester. Min trio blev komplett. Nu har jag sett att de även har kommit till Sverige, men jag tror att jag var ganska ensam om dem 2007.

Det blev en grön


Nu är fiskargubben tryckt och pryder min vägg. Jag valde den gröna färgställningen. Den finns snart i en webbutik nära dig... (signerat.se)